10 Ekim 2020 Cumartesi

Çeyizlik Lif Modelleri - En Güzel Lif Çeşitleri

Çeyizlik lif modelleri arayışında olan tüm ziyaretçilerimize kucak dolusu bir merhaba! Sizin için en uygun ve en güzel lif çeşitleri listesi hazırladım. Aslında bu tam bir "Top 10" serisi gibi oldu. Banyo takımları arasında bir vazgeçilmez olan örgü lif için aşağıda birbirinden güzel ve şık örnekleri bulacaksınız. 

Yeni sezonda sizler için en revaçta ve şık olan lif modelleri serisi hazırlamak istedim. Bu sayfada hem resimli olarak hem de videolu olarak tüm lif modellerine bir tık ile ulaşabileceksiniz. Üstelik takıldığınız veya yardıma ihtiyaç duyduğunuz yerlerde sorularınızı da iletebileceksiniz. (Bunun için alt kısımdaki yorum kutusuna yardım almak istediğiniz konu ile ilgili detaylı bir yorum bırakabilirsiniz)

En güzel ve en etkileyici lif örnekleri için aşağıda bulunan tüm görselleri inceleyebilirsiniz.

Gökkuşağı lif modeli
Gökkuşağı renklerinden ilham alınarak hazırlanmış bu güzel lif modelini özellikle örmeye yeni başlayan arkadaşlarımız için ilk sıraya koydum. Kendi zevkinize uygun farklı farklı renk tonlarını kullanarak veya sadece tek bir renk bile kullanarak örebileceğiniz bu lif örneği ile sevdiklerinize hoş sürprizler hazırlayabilirsiniz.

Sarı papatya görünümlü lif modeli
Tam bir papatya çiçeği görünümündeki bu güzel lif çeşidi de yine sizlerin ilgisini çekecek diye düşündüm ve en iyiler listeme ekledim. Çeyizlik lif modeli arayışına girdiyseniz, bu örneği bence ilk sıraya koymanız gerekir. Takıldığınız noktalarda bana buradan sorularınız iletebilirsiniz.

Bol çiçekli lif modeli
Papatyadan sonra bu sefer de sizlere bol çiçekli bir lif örneği paylaşmak istiyorum. Petek şeklinde örebileceğiniz bu lif ile çeyiz dışında sevdikleriniz için güzel ve şık bir hediye de hazırlayabilirsiniz. Çiçeklerin renklerini daha farklı ve çekici tonlarda yaparak, kendi tarzınızı ortaya koyacağınızı düşünüyorum.

Tavşan lif modeli
Bugs Bunny tavşan görünümlü bu harika ve sevimli lif modeli ile çocuklar için çok güzel bir hediyelik lif hazırlamış olacaksınız. Veya ruhu çocuk olanlar için de esprili bir hediye olabilir :) Tavşanın renklerini istediğiniz şekilde değiştirebilir ve desen desen farklı modeller üretebilirsiniz.

7 cüceler lif modeli
7 cüceler fikri ile yola çıkabileceğiniz, veya görüntü olarak kardan adam modeli olarak da devam ettirebileceğiniz bu tatlı ve sevimli lifimizi yine çocuklar için veya esprili bir hediye fikri olarak örebilir ve hediye edebiliriz.

Yuvarlak çiçekli lif modeli
Yuvarlak lif örmeyi sevenler için paylaştığımız bu modelde, her çemberde ayrı renk olacak şekilde örebileceğiniz ve ortasına tıpkı resimdeki gibi bir çiçek veya yaratıcılığınıza kalmış bir ekleme yaparak gayet şık bir çeyizlik lif hazırlayabilirsiniz.

Bayram şekeri lif modeli
Bayramlık bir lif örneğine ne dersiniz? Üstünde bayram şekeri bulunduran bu harika lif modeli ile sevdikleriniz için esprili ve çok şık bir bayram hediyesi verebilirsiniz. Bayram ziyaretlerinizde eliniz boş gitmek istemiyorsanız ama şöyle güzel bir hediye fikri arıyorsanız, bence bu model sizin için son derece uygun olacak!

Kare ve üçgen lif modeli
Formu kare ama iç kısımlarındaki desenleri üçgen şeklinde olan bu özel ve şık lif modeli ile çeyizlik hazırlığınızı yedekleyebilirsiniz. İç kısımdaki renkleri daha da zenginleştirerek, kendinize has ve zevkinize uygun bir model çıkarabilirsiniz. Ayrıca ortasında da X şekli oluşacak şekilde örmeyi ihmal etmeyin.

Bal çiçeği lif modeli
Bal peteği ve sarı tonlardaki çiçekleri nedeniyle bu lif örneğimize bal çiçeği adını verdim. Eğer renkleri değiştirmek isterseniz, ismini de değiştirmek zorundasınız :) Gayet keyifli ve görüntüsü son derece şık bir model sizleri bekliyor.

Kat kat tat lif modeli
Kat kat renkleri olması nedeniyle ona kat kat tat lif örneği adını vermeyi uygun gördüm :) Renklerde dilediğiniz gibi oynama yaparak, bu güzel modeli sizde çeyizlik hazırlığınızı tamamlamak için kullanabilirsiniz.

Bunun dışında eğer sizin de kendinize özel veya favori olarak gördüğünüz lif modelleriniz var ise lütfen onları bize bir şekilde iletmenizi rica ediyoruz. Böylece bu sayfaya hep birlikte güncel tutmuş olabiliriz. Ayrıca yine beğendiğiniz ama nasıl öreceğiniz konusunda fikrinizin olmadığı modelleri de bize sorabilirsiniz.

Eşinize dostunuza gösterişli ve şık tasarımlar ile yeteneğinizi göstermek istiyorsanız şu an en doğru adrestesiniz demektir.

Daha farklı lif çeşitleri için lütfen ArzuSepeti.com sayfamızdaki arama kutusunu kullanın. 

Değerli yorumlarınızı sayfa altında bırakarak, modeller hakkında aklınıza takılan tüm soruları sorabilir veya bilginiz ile katkıda bulunabilirsiniz.

Örgü Youtube sayfamızı ziyaret ederek de daha farklı modellere erişebilir ve sizler için hazırladığım örgü eğitim videolarını izleyebilirsiniz.

Keyifli örgüler dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder