23 Ocak 2018 Salı

Lif Modelleri 2019 [İki Güzel Tığ İşi Lif Örneği]

Kolay lif modelleri yapılışı
Youtube kanalımda yayınlamış olduğum 2 adet güzel ve basit lif örneğim var. Bunları sizinle 2018'e uygun olduğunu düşündüğüm için paylaşmak ve hatırlatmak istiyorum.

Lif modelleri 2018 kreasyonu için önümüzdeki günlerde yepyeni bir model ile yeni bir video çekmeyi planlıyorum. Yayınladığım gün bu yazıyı da güncellerim. Şimdilik sizlere kalpli ve basit olarak 2 videodan oluşan bu yazıyı sunmak isterim.

Tığ işi örnekler olduğu için daha çabuk öreceğiniz tahmin ediyorum. Fakat yine de yeni başlayanlar ve takılanlar olursa, bana bu başlık altından yorum yazabilir ve takıldığınız yerleri sorabilirsiniz.

Haydi şimdi modellere geçelim:













7 yorum:

  1. Orgu seviyorum ama hic lif denemedim mutlaka denemem gerek. Bir yerden baslamak lazim ☺

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar. Bütün videolarınızı büyük bir keyifle izleyip uygulamaya çalışiyorum. Modelleri yazılı olarakta vermeniz gercekten cok güzel. Sizden bir ricam var. Kastırmalı bere modelini videolu ve yazılı olarak paylaşabilir misiniz lütfen

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar. Bütün videolarınızı büyük bir keyifle izleyip uygulamaya çalışiyorum. Modelleri yazılı olarakta vermeniz gercekten cok güzel. Sizden bir ricam var. Kastırmalı bere modelini videolu ve yazılı olarak paylaşabilir misiniz lütfen

    YanıtlaSil
  4. çeyizlik lif modelleri paylaşır mısınız acaba, teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. çok güzel ve değişik lif modelleri bunlar. ilk videodaki modeli örmeye başladım bile. çok güzel anlatmışsınız gerçekten :)

    YanıtlaSil
  6. yeni ve güzel lif modelleri sayfası oluşturabilir misiniz acaba? yakında evleneceğim için şimdiden lifleri kendim örmek istiyorum. çeyiz için yani :))))

    YanıtlaSil
  7. uzun lif örnekleri de paylaşır mısınız

    YanıtlaSil