20 Mart 2019 Çarşamba

2019 Lif Örnekleri / Modelleri

Merhaba benim canlarım... 2019 yılının ilk çeyreğini de bitirmek üzereyiz. Bu yıla özel trend olacak renkler ve modeller üzerinden sizlere lif modelleri resimleri paylaşmak istiyorum.

Bildiğiniz gibi Arzu Sepeti blogumda ve Youtube kanalımda elimden geldiğince lif örneklerini paylaşmaya ve size öğretebilmek için anlatmaya çalışıyorum. Bu video ve görsellere, hem kanalımdan hemde sağ menüde bulunan arama kutusundan ulaşabilirsiniz.

Bu sefer ki paylaşımım tamamen 2019 modasına uygun renklerden oluşacak ve internet üzerinden ulaşıp bulduğum modelleri size göstereceğim. O yüzden nasıl örüldüğüne dair bilgilerden ziyade, size fikir vermesi ve renk kullanımları ile ilgili ilham verici özellikleri sebebiyle yaptığım seçimleri göreceksiniz.

Bunun yanı sıra, sitemde daha pek çok örgü modelini ve anlatımlarını da bulabilirsiniz. 

Bu sayfada beğendiğiniz lif modellerinden herhangi birini seçtiyseniz ama nasıl öreceğiniz konusunda bir bilginiz yoksa veya biraz yardım almak istiyorsanız, lütfen sayfa altından yorumlarınızı paylaşınız. Elimizden geldiğince size yardımcı olmaya çalışırız.

Hepinizi seviyorum...












1 yorum:

  1. şu çilekli olan lif modelleri harika olmuş ya :) en kısa sürede bunlardan birini örmeyi deneyeceğim. örnekler için teşekkürler arzu hanım

    YanıtlaSil