29 Mart 2019 Cuma

Anlatımlı Bebek Yelek Modelleri

Merhabalar canlarım. Bebekleriniz için harika yelekler örmeye hazır mısınız? Bu sefer sizler için Youtube kanalımda anlatımlı olarak tanıtımını yaptığım bebek yelek modelleri listesi hazırladım.

Anlatımlı Bebek Yelek Modelleri

Örmesi oldukça kolay modeller de var, biraz tecrübe isteyen modeller de... Artık aralarından siz birini seçip, bebeğiniz için yapabilirsiniz. Veya sevdiğiniz birinin bebeği için hediyelik örebilirsiniz. Sonuçta el yapımı her hediye değerli olduğu için, örgü yeteneğiniz ile daha da değerli bir hediye hazırlamış olacaksınız.


Bu modellerin yapılışını videoların içerisinde detaylı ve teknik olarak anlatmaya çalıştım. Ancak sadece resimli olarak da anlatımlı modellere göz atmak isteyen takipçilerim, sağ menüdeki arama kutusunu kullanabileceğini hatırlatalım.

Son olarak da, seçtiğiniz / beğendiğiniz bir modelin yapılışında anlayamadığınız bir yer olursa gerek bu sayfadan gerekse de Youtube video sayfasının altından yorum olarak belirtebilirsiniz.

Haydi bakalım parmaklar boşa durmasın. Güzel güzel örgüler yaparak sevdiklerimizin gönlünü hoş edelim.















Eklemeyi unuttuğum bir konudan daha bahsedeyim. Eğer sizinde beğendiğiniz veya yapılışını merak ettiğiniz bir model var ise lütfen bana bunun linkini bir şekilde gönderiniz. Örneğin internetten görsel arama ile ya da Youtube'dan herhangi birinin videosundaki modeli nasıl yapacağınızı merak ediyorsanız, bunu benimle de paylaşabilirsiniz. Elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalışacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder