4 Ağustos 2020 Salı

Bebek Kazak Örgü Modelleri Yapılışı [En İyi 10]

Kendimiz için veya sevdiklerimiz için bebek kazak modelleri örmek istiyorsanız size harika bir sayfa hazırladım. Bebek kazak modelleri yapılışı sayfamızda daha önce yayınladığım birbirinden güzel ve yapımı keyifli en iyi 10 örgü videosunu ve açıklamalı yazılarını sizler için listeledim. 

Bebek kazak örgü modelleri ile kendiniz ilham aradığınızı tahmin ediyorum. Bende kendi videolarımı hazırlarken genellikle bir ilhama ihtiyaç duyuyorum. Özellikle de film veya dizi izlerken sahnenin bir köşesinde duran bir örgü tasarımı hemen dikkatimi çeker ve ben bunu daha iyi ve daha yaratıcı bir şekilde örebilirim diyerek kendimi gazlarım :)


Sonrasında da hemen örgü işine koyulurum. Sonra bakarım ki ortaya harika ve cici bir tasarım çıkmış, onu hemen video haline getirip siz değerli takipçilerim ile paylaşırım. 

İşte bir Arzu Sepeti örgü yapılışı hikayesi böyle başlıyor. 

Neyse konumuza dönelim. Bebek kazak örgü örnekleri için geldiniz buraya ve bende sizlere o beklediğiniz en iyi 10 listesini derhal paylaşıyorum efendim.

1. Çok Renkli Kazak Örgü Modeli


Rengarenk bir kazak örmek ister misiniz? Özellikle hediye olarak örmek istediğiniz ama cinsiyetini henüz bilmediğiniz bebekler için harika bir seçim olacaktır.

çok renkli kazak modeli

Bu örgü modelinin açıklamalı anlatımı ve videosu için tıklayın:

2. Sütun Kazak Örgü Modeli


Bu modeli örerken gerçekten çok keyif almıştım. Yapımı biraz yeni başlayan örgü severler için zor gelebilir ama bence görsel olarak harika bir tasarım. 


sütun kazak modeli

Sütun örgü modelinin anlatımı ve videosu için:

3. Kanaviçe Kazak Örgü Modeli


Korkmayın, kanaviçe yapmıyoruz. Ama kazak örneğinin görüntüsü sanki bir kanaviçe yapıyor havası verdiği için bu ismi koymayı tercih ettim.

kanaviçe kazak modeli

Kanaviçe modelinin detaylı anlatımı ve videolu açıklaması için:

4. Külah Kazak Örgü Modeli


Görüntüsü tam bir külaha benzeyen bu modelin yapımını büyük bir keyifle sürdüreceğinizi düşündüğüm için listeye almaya karar verdim.

külah kazak modeli

Külah modeli anlatımı ve videosu için bakın:

5. Yarım Ay Kazak Örgü Modeli


Daha ince işçilik ile uğraşmak isteyenlere özel olarak tavsiye edebileceğim bu model ile harika ve şık bir bebek kazağı örebilirsiniz.


yarım ay kazak modeli

Yarım ay modeli detayları ve videosu için:

6. Sinek Kazak Örgü Modeli


Aslında pek de sineğe benzetmeyebilirsiniz ama ben nedense bunu örmeye başlarken sinek modeli olarak adlandırdım. Bence gayet sevimli bir görüntüsü var. Umarım sizinde hoşunuza gider.

sinek kazak modeli

Sinek modeli videosu ve detaylı anlatımı için:

7. Çağla Kazak Örgü Modeli


Görenlerin çok etkileneceği bir model ile devam ediyoruz. Gayet şık ve yapması da bir o kadar eğlenceli Çağla modeli ile bebek kazak hediyesi örebilirsiniz.

çağla kazak modeli

Çağla modeli nasıl yapılır haydi bakalım:

8. Rengarenk Kazak Örgü Modeli


Çok renkli modelden sonra sanırım bu rengarenk kazak modeli çok daha tatlı ve renkli gelecektir. En azından benim favorim bu olurdu. Yapması da ayrı zevkli çünkü...


rengarenk kazak modeli

Rengarenk modeli detayları ve videosu için tıklayın:

9. Badem Şekeri Kazak Örgü Modeli


Tam bir bayram havası tadında hediye edilebilecek olan bu sevimli badem şekeri örneği ile süper kazaklar örmek artık sizin elinizde!

badem şekeri kazak modeli

Badem şekeri modeli videosu ve detaylı anlatımı için:

10. İki Renkli Kazak Örgü Modeli


Bu modelin görüntüsü beni benden alıyor. Sanki bir kutu çikolata izlenimi veriyor gibi bir görüntü oluşturuyor. Yeşil bir kutunun içinde sıralanmış beyaz çikolatalar... çok tatlı!

iki renkli kazak modeli

İki renkli örgü modeli yapımı ve videosu için:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder